Mandle v ruby čokoládě
Kód: 729/115Detailní popis produktu
Spojení mandlí a ruby čokolády přináší lahodnou chuť. Ruby čokoláda vznikne smícháním kakaového másla, plnotučného mléka, cukru a vanilkového aroma. Pod čokoládovou polevou naleznete mandle, které jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na vápník, draslík, zinek, fosfor, proteiny, vitamin B1, B2, B3, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese. A mimochodem, máme pro Vás tip. Toto mlsání se skvěle hodí nejen jako Valentýnský dárek ale také i prvomájový!
- Složení: ruby čokoláda 68 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin E322, kyselina citronová E330, přírodní vanilkové aroma), mandle 30 % (mandle, slunečnicový olej), 1,9% leštící činidla (glukózový sirup, arabská guma E414), 0,1% šelak E904.
- Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2393/575 |
Bílkoviny (g) | 10,4 |
Tuky (g) | 40,7 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 16,2 |
Sacharidy (g) | 40,1 |
Z toho cukry (g) | 37,2 |
Vláknina (g) | 3,7 |
Sůl (g) | 0,15 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.